CitizenM Rotterdam 10 december open

CitizenM Rotterdam 10 december open

Dinsdag opent in Rotterdam een nieuw CitizenM hotel. Het is het derde hotel van de formule in Nederland. Het hotel ligt aan het Gelderse Plein nabij station Blaak.

De keten telt telt momenteel vier hotels; met Rotterdam erbij vijf. Twee in Amsterdam, één in Glasgow en één in Londen.  Binnekort openen nieuwe hotels in Parijs, twee in New York en twee in Londen. De hotelketen wordt gezien als een van de meest innovatieve hotelconcepten in Nederland van de laatste jaren.

CitizenM is een 'affordable luxury' hotelconcept. De kamers combineren luxe, design, comfort en technologie voor een redelijke prijs. De hotels kennen de CanteenM waar de gasten 24 uur per dag terecht kunnen voor eten en drinken. Het Rotterdamse hotel kent overal gratis wifi.

Tijdens de opening op 10 december zullen CMO en founder Robin Chadha en COO Michael Levie het nieuwste citizenM hotel aan het Gelderse Plein 50 in Rotterdam onthullen. Bekijk hieronder een video met Michael Levie.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.