Uitbreidingen voor Hampshire hotel Zuid Drenthe

Uitbreidingen voor Hampshire hotel Zuid Drenthe

Het Hampshire hotel Zuid Drenthe in Erica gaat uitbreiden. Er komt een nieuwe bar, brasserie en a la carte restaurant. De capaciteit is nu te gering, zegt hotelmanager Herman van der Poel.

Hampshire Hotel Zuid Drenthe Green Meets
profileert zich als het meest duurzame restaurant van Nederland. Naast een nieuwe bar, brasserie en a la carte restaurant komen er aanpassingen in het interieur en de stijl.

Uitbreidingen zijn nodig om meer plaatsen te creëren voor onder meer de golfers van de golfbaan die naast het hotel is gesitueerd. Ook deze golfbaan wordt nog voor de zomervakantie uitgebreid. De verbouwingen aan het Hampshire Hotel moeten dan ook gereed zijn.

Herman van der Poel is sinds oktober 2012 interim manager bij het hotel in Erica. Hij rapporteert vanaf maart tot eind 2013 rechtstreeks aan de eigenaren van het hotel, de golfbaan en de wellnessfaciliteiten.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.