nieuws

Eerste Hyatt Place in Nederland geopend

Hotel

Hyatt Hotels laat weten dat deze week het nieuwe Hyatt Place Amsterdam Airport is geopend. Het gaat om het eerste Hyatt Place hotel in Nederland. Het hotel telt ruim 330 kamers.

Eerste Hyatt Place in Nederland geopend

General Manager van het nieuwe hotel is Stefan Bloemker. Bloemker werkt al jaren voor Hyatt en was hiervoor onder andere actief in Israël, Turkije en Egypte.

Het nieuwe Hyatt Place Amsterdam Airport telt 330 kamers. De kamers zijn voorzien van 42″ flat screen, een iPod dock en ruime badkamer. In het gehele hotel is gratis WiFi beschikbaar. Verder beschikt het hotel over een full-service restaurant en een ‘gallery market’ voor meeneem snacks, salades en broodjes.

Het hotel is gevestigd aan de Rijnlanderweg 800 in Hoofddorp op nog geen vijf minuten afstand van Schiphol. Het vastgoed van het hotel wordt beheerd door Hillgate Properties. Hyatt is in ons land al actief met het Andaz hotel in Amsterdam.

Het hotelmerk Hyatt Place zag het levenslicht in 2006. Inmiddels zijn er wereldwijd meer dan 180 van dit soort hotels. Recent gingen er Hyatt Places hotels open in Armenië, Puerto Rico, Costa Rica, India en Mexico. Sinds deze week dus ook in Nederland.

Reageer op dit artikel