nieuws

Finalisten F&B Professional of the year bekend

Hotel

De drie finalisten die strijden om de titel F&B Professional of the Year 2014 zijn bekend. In willekeurige volgorde kregen Gijs Wehkamp (Hotels van Oranje, Noordwijk), Yuri Dries (Grand Hotel Huis ter Duin, Noordwijk) en Frank Tuhusula (Westcord Fashion Hotel) de meeste stemmen.

Finalisten F&B Professional of the year bekend

De finalisten werden bekendgemaakt op het HotelloTOP Year Event, tijdens de Horecava. Ze presenteren zich binnenkort aan de jury, waarna op het jaargala van AF&BM, de organisator van de verkiezing, de winnaar bekend zal worden gemaakt. Dat jaargala is op 31 januari in Librije’s Hotel.

Daar zal worden bekendgemaakt wie Iris den Dekker opvolgt als F&B Professional of the Year.

Wehkamp, Dries en Tuhusula lieten in de stemronde zeven genomineerden achter zich: Thijs Koster (art’otel, Amsterdam), Remmert Jepkes (Hotel De L’ Europe, Amsterdam), Eelco van Heusden (Thermen Bussloo), Nadine Simons (Designhotel Maastricht), Anton van der Aa (NH Zandvoort), Jetze Jan Dijkstra (Reinier de Graaf Groep, Delft) en Vasfi Isitan (Belair Hotel Den Haag).

Reageer op dit artikel