nieuws

Fletcher Hotels komt met eigen editie Monopoly

Hotel

Fletcher Hotels lanceert een speciale editie van het bordspel Monopoly. Het gaat om een collectorsitem waar 1000 stuks van gemaakt zijn.

Fletcher Hotels komt met eigen editie Monopoly

Spelers van de Monopoly Fletcher Hotel-editie kunnen in plaats van straten Fletcher Hotels kopen. Daar kunnen ze kamers of etages mee opbouwen. De algemeen fonds- en kanskaarten bij het bordspel zijn toegeschreven aan hoteltermen en de speler betaalt met Fletcher-geld.

Gelimiteerde oplage

De hotels waarvan de speler eigenaar kan worden, zijn onder meer Kasteel Erenstein en Fletcher Hotel Amsterdam. Het spel is in een gelimiteerde oplage van 1000 stuks gemaakt en is te verkrijgen via de website van de hotelketen.
In totaal heeft Fletcher 61 hotels in Nederland. Vorig jaar december heeft de keten Kasteel Moermond in Renesse toegevoegd.

Reageer op dit artikel