Inntel gaat hotel bouwen in Scheveningen

Inntel gaat hotel bouwen in Scheveningen
KCAP Architect & Planners

Inntel Hotels gaat een nieuw hotel bouwen aan het Noordelijk Havenhoofd in Scheveningen. Het gaat om een driesterrenplushotel met ruim 200 kamers, uitzicht op zee en wellnessfaciliteiten op de bovenste verdieping.

Hotelketen Inntel Hotels laat in een persverklaring weten dat een realisatieovereenkomst is getekend met VolkerWessels Vastgoed voor hotel Scheveningen.

Een driesterrenplushotel aan het Noordelijk Havenhoofd in de badplaats.

Duurzaam bedrijventerrein

Het Noordelijk Havenhoofd wordt de komende jaren getransformeerd naar een 'modern en duurzaam bedrijventerrein'.

'Aan de strandzijde komt een leisuregebied, waar Inntel Hotel Scheveningen een belangrijk onderdeel van is', aldus de hotelonderneming.

Wellness en ruim 200 kamers

Het nieuwe hotel, driesterrenplus, krijgt ruim 200 kamers en wellnessfaciliteiten op de bovenste etage.

Het ontwerp, geïnspireerd op het telkens wisselende profiel van zeil(bot)en, is van de hand van KCAP Architect & Planners uit Rotterdam.

De eerste paal van de nieuwe aanwinst van Inntel Hotels, met op dit moment zes hotels in Nederland, gaat naar verwachting eind 2014 de grond in.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.