nieuws

Jord Althuizen Hotello of the Year, Charles van Goch Hotello of the Decade

Hotel

Jord Althuizen, eigenaar van barbecue-cateringconcept Smokey Goodness, is Hotello of the Year 2014 geworden. HotelloTOP oprichter Charles van Goch op zijn beurt werd op het podium van de tiende editie van het HotelloTOP Year Event tot zijn eigen verrassing uitgeroepen tot Hotello of the Decade.

Jord Althuizen Hotello of the Year, Charles van Goch Hotello of the Decade

Althuizen won het van Wenda Kielstra en Maarten Wessels en kreeg de prijs overhandigd door Niek van den Adel, de winnaar van vorig jaar. Naast de titel krijgt hij ook een midweek in een CenterParks.

De aanwezige hotello’s in de zaal konden live stemmen, hun oordeel woog nog voor vijftig procent mee. De drie finalisten bleven over uit de 21 nominaties die de organisatie had ontvangen.

In zijn dankwoord sprak Althuizen lovende woorden over zijn collegahotello’s en hun rol in Smokey Goodness: ‘Mijn succes is grotendeels te danken aan hotello’s. Zeventig tot tachtig procent van de opdrachten de eerste jaren kwamen van hotello’s.’

Tien jaar

Ook voor HotelloTOP oprichter Charles van Goch was er een award. Tot zijn eigen verbazing werd hij op het tiende HotelloTOP Year Event uitgeroepen tot Hotello of the Decade door moderators Hans Steenbergen en Sander Allegro.

Een andere nieuwe award is de Aanmoedigingsprijs. Die ging dit jaar naar Thomas Dijst van Hotel Okura, die in 2012 summa cum laude afstudeerde aan NHTV Breda.

 

Discussieer mee over de waarde van een netwerkorganisatie op Misset Horeca Connect

Reageer op dit artikel