nieuws

Marriott opent kort voor Winterspelen hotel in Sochi

Hotel

Marriott heeft kort voor de Olympische Winterspelen een groot hotel geopend nabij Sochi in Rusland. Het gaat om een luxe ski- en spahotel in het hart van het Gorky Gorod skigebied in Krasnaya Polyana, op een uurtje rijden van Sochi.

Marriott opent kort voor Winterspelen hotel in Sochi

Het hotel telt 428 kamers verdeeld over zeven verdiepingen en is daarmee een van de grootste hotels in de regio. Het hotel is voorzien van allerlei faciliteiten zoals restaurants die gericht zijn op Europese, Amerikaanse, Russische en Aziatische gasten.

Het Sochi Marriott Krasnaya Polyana Hotel is een vijfsterrenhotel op minder dan een half uur rijden van het internationale vliegveld. Het hotel ligt in een groot skigebied met pistes die tot 2.300 hoogte gaan.

Het aantal hotels in Sochi en directe omgeving is de laatste jaren flink toegenomen. Dit als gevolg van de komst van de Olympische Winterspelen. De Winterspelen starten op 7 februari en duren tot 23 februari.

Reageer op dit artikel