nieuws

Nieuwe Golden Tulip hotels in Afrika en Midden-Oosten

Hotel

Golden Tulip gaat flink expanderen in Noord-Afrika en het Midden-Oosten. Het van oorsprong Nederlandse hotelmerk, dat sinds enkele jaren in handen is van Louvre Hotels Group, heeft een contract getekend voor de bouw van zeker zes grote hotels.

Nieuwe Golden Tulip hotels in Afrika en Midden-Oosten

Het gaat om de divisie Golden Tulip Hotels, Suites & Resorts MENA. Dit onderdeel meldt contracten te hebben getekend voor hotels in de Arabische Emiraten, Saoedi Arabië en Tunesië. Totaal gaat het om zes hotels.

De topman van MENA, Amine E. Moukarzel, laat weten dat de hotels komen in de steden Abu Dhabi, Jeddah, Makkah, Riyad en Tunis. Het gaat stuk voor stuk om grote hotels met een capaciteit van 260 tot wel 350 kamers per hotel.

Naast de genoemde plaatsen, waarvoor contracten zijn getekend, denkt Golden Tulip aan nog meer expansie in de regio. Zo wordt hardop nagedacht over Algerije en Libanon. Ook wil Golden Tulip een nieuw hotel openen in Koerdistan.

Reageer op dit artikel