nieuws

Partnerovereenkomst tussen Golden Tulip en Kuwait Airways

Hotel

Golden Tulip heeft een contract getekend met Kuwait Airways. Het hotelbedrijf heeft Kuwait Airways toegevoegd als frequent flyer partner.

Partnerovereenkomst tussen Golden Tulip en Kuwait Airways

Leden van de Oasis Club van Kuwait Airways kunnen vliegkilometers sparen wanneer ze verblijven in een hotel van Golden Tulip, Tulip Inn of Royal Tulip Hotels. Dat meldt HotelierMiddleEast.com.

Volgens Paul Z. Diab van Golden Tulip is het hotel al succesvol met diverse vliegpartners en wordt ook het een en ander verwacht van de samenwerking met Kuwait Airways. ‘Onze gasten hebben nu een brede selectie van vliegmaatschappijen die ze kan helpen aan extra’s’, aldus Diab.

De Oasis Club van Kuwait Airways zegt blij te zijn met de partnerovereenkomst. ‘Sinds Golden Tulip actief is in gebieden waarop wij vliegen, is het een grote kans voor leden van onze club om vliegkilometers te verdienen door te verblijven in hotels van Golden Tulip’.

Reageer op dit artikel