nieuws

Van der Valk opent 95ste hotel

Hotel

Van der Valk opent op 29 januari haar 95ste hotel. Het nieuwe hotel staat aan de A50 in Uden en heeft 94 kamers, 10 junior suites en twee luxe suites.

Van der Valk opent 95ste hotel

Het 95ste Van der Valk hotel in Uden-Veghel opent woensdag 29 januari haar deuren. Het hotel met naast kamers diverse vergaderzalen, restaurant, brasserie, terras aan het water en skybar ligt aan de A50, naast het Bernhoven Ziekenhuis.

Marijke Heinrichs-Van der Valk, de oudste dochter van Gerrit van der Valk, tekende voor de inrichting en het interieur. Haar dochter, Boukje Heinrichs krijgt samen met haar partner Maarten Mol de dagelijkse leiding over het hotel.

Boukje Heinrichs: Er is in de omgeving van ons hotel een structureel tekort aan hotelkamers. De praktijk leert bovendien dat de komst van een hotel als het onze goed is voor alle bedrijven in onze buurt. Onze gasten – zakelijk en particulier – gaan de buurt verkennen en weten vaak al gauw de lokale horeca en middenstand te vinden.’

Het hotel zelf biedt werkgelegenheid aan 80 mensen.

Reageer op dit artikel