nieuws

Bastion tekent voor exploitatie nieuw hotel Aalst

Hotel

Bastion Hotel Groep tekent voor de exploitatie van een nieuw hotel op bedrijvenpark Diepenvoorde in Aalst. Voor de realisatie van het 156 kamers tellende hotel met dertien verdiepingen is nog wel een bestemmingsplanwijziging nodig.

Bastion tekent voor exploitatie nieuw hotel Aalst

De komst van het hotel van dertien verdiepingen van de Bastion Hotel Group wordt gemeld door het Eindhovens Dagblad.

Volgens het artikel kost het project ongeveer €15 miljoen en is de ambitie om dit najaar te starten met de bouw, die naar verwachting ruim een jaar in beslag zal nemen.

Wijziging bestemmingsplan

Het college van B&W ziet het plan zitten, zo schrijft het Eindhovens Dagblad, maar de gemeenteraad moet nog wel akkoord gaan met een bestemmingsplanwijziging. Het hotel wordt gebouwd door ontwikkelaar Hurks uit de Lichtstad.

Bouw dit najaar

Volgens de huidige plannen moet de bouw van het hotel starten in het najaar en gaat dit ‘iets meer dan een jaar’ in beslag nemen. Maar omdat het definitieve ontwerp nog niet klaar is, kan dat veranderen, aldus het artikel.

Eindhoven

De Bastion-aanwinst is het eerste hotel in de gemeente Waalre. Doelgroep is de zakelijke markt, met de Eindhovense High Tech Campus en ASML in Veldhoven in de directe nabijheid.

Op de begane grond moeten een restaurant, een lounge en een fitnessruimte worden gerealiseerd. Voor de deur is een parkeerruimte met 130 plaatsen gepland.

Reageer op dit artikel