nieuws

Ex-topman van Starwood adviseur bij HotelTonight

Hotel

Voormalig topman van Starwoord, Barry Sternlicht, gaat aan de slag bij HotelTonight, een startup die via een app actief is op het gebied van last-minute hotelboekingen. Sternlicht wordt strategisch adviseur bij HotelTonight.

Ex-topman van Starwood adviseur bij HotelTonight

Ceo Sam Shank van HotelTonight is trots een beroep te kunnen doen op de kennis van Sternlicht. ‘Toen HotelTonight werd gelanceerd, hoorden we veel sceptische geluiden over ons product. Nu we een hoteltopper hebben binnengehaald, bevestigt dit dat we groeien’, aldus Shank.

Sternlicht gaat zich naast advieswerk ook bezighouden om HotelTonight te promoten bij grote hotelketens. HotelTonight heeft inmiddels overeenkomsten met onder andere InterContiental Hotels Group, Hyatt Hotels & Resorts, Best Western International en Steigenberger Hotel Group.

HotelTonight is een app voor mobiele telefoons. Het bedrijf heeft geen website. De app is inmiddels 9 miljoen keer gedownload. Ruim 10.000 hotels verdeeld over 250 bestemmingen zijn te boeken via de app.

Reageer op dit artikel