nieuws

Marriot lanceert Moxy Hotels in Europa

Hotel

Marriott opent komende zomer haar eerste Moxy Hotel in Europa. Later dit jaar volgt er nog een Moxy Hotel in Europa, gevolgd door nog eens 10 nieuwe hotels in 2015.

Marriot lanceert Moxy Hotels in Europa

Het eerste Moxy Hotel van Europa komt in Milaan. Later in het jaar gevolgd door München. De komende tien jaar wil Marriott 150 Moxy Hotels openen in Europa. Of daar ook Nederland bij zit, is vooralsnog niet bekend.

Moxy Hotel richt zich op de generatie X/Y, een groep jonge reizigers met een hyperactief karakter en altijd zoekend naar lage prijzen. Het hotel besteedt vooral veel aandacht aan gezamenlijke ruimtes zodat gasten met elkaar in contact kunnen komen en door technische snufjes snel op de hoogte zijn van wat er zoal te doen is in de omgeving.

Reageer op dit artikel