nieuws

Nieuwe directeur Kruisherenhotel Maastricht

Hotel

Het Kruisherenhotel in Maastricht, onderdeel van Camille Oostwegel Château Hotels & -Restaurants, krijgt per 1 april een nieuwe directeur/gastheer. Berry Gerretsen verlaat het familiebedrijf voor een nog te openen hotel op Rotterdam Airport.

Nieuwe directeur Kruisherenhotel Maastricht

Berry Gerretsen wordt als directeur/gastheer van het Kruisherenhotel in Maastricht opgevolgd door Bastiaan Klomp. Klomp werkt al een aantal jaren voor Château Hotels & -Restaurants van Camille Oostwegel. Hij was sinds april 2010 directeur/gastheer van Winselerhof in Landgraaf.

Gerretsen verlaat het familiebedrijf per 1 april, hij heeft een nieuwe baan als directeur van een nog te openen hotel op Rotterdam Airport. Gerretsen was eerder zes jaar lang gm van Hotel Venlo.

Het is nog niet bekend wie de functie van Klomp bij Winselerhof gaat vervullen na april 2014.

Reageer op dit artikel