nieuws

Orbitz grootste stijger op aandelenbeurs in VS

Hotel

Orbitz Worldwide heeft onder de boekingssites het beste gepresteerd op de Amerikaanse beurs afgelopen jaar. De boekingssite zag de waarde van het aandeel op de New York Stock Exchange stijgen met maar liefst 149 procent naar $ 7,18 per aandeel.

Orbitz grootste stijger op aandelenbeurs in VS

Op 4 januari opende het aandeel Orbitz Worldwide met $ 2,88. Op 31 december slot het aandeel op $ 7,18.

Andere grote groeiers zijn TripAdvisor en Ctrip. Beide boekingskanalen zagen de waarde van hun aandeel stijgen met 116 procent. Een aandeel van Ctrip kost nu $ 49,61 en van TripAdvisor $ 82,83.

Ook boekingsgigant Priceline deed het goed. Een aandeel Priceline steeg afgelopen jaar met 78,1 procent naar $ 1.162,40. MakeMyTrip volgt in de ranglijst met koersstijgers met een toename van 46,1 procent. Gevolg door eLong (+ 34,7 procent) en Expedia (+ 10,37 procent).

Reageer op dit artikel