Amrâth Hôtels: twee nieuwe general managers

Amrâth Hôtels: twee nieuwe general managers

Marli van den Ende is de nieuwe general manager van het Mercure hotel in Eindhoven. Ze volgt Brent Harsveld op. Amrâth Hotel Belvoir in Nijmegen staat voortaan onder leiding van Roland van Zonsbeek. Hij neemt zijn functie over van Ramon van Dijk.

Marli van den Ende – Granneman is aangesteld als general manager van Mercure Eindhoven, onderdeel van de Amrath groep. Zij neemt de functie van Brent Harsveld over die op zijn LinkedIn profiel aangeeft per 1 april op zoek te zijn naar een 'ambitieuze managementfunctie binnen de hospitality/ sales in midden- of zuid Nederland.' Van den Ende is 10 maart begonnen in haar nieuwe functie. Van den Ende werkte voorheen als hotelmanager bij Hotel de Leijhof in Oisterwijk.

Roland van Zonsbeek aangesteld als general manager van Amrâth Hotel Belvoir in Nijmegen. Hij volgt Ramon van Dijk op. Van Zonsbeek zette hij met zijn echtgenoot Hotel Courage aan de Waalkade op de kaart als een zeer succesvol familiehotel. Tussendoor maakte hij een driejarig uitstapje als manager van het tweede Couragehotel Sionshof in de Heilig Landstichting.