nieuws

Gestolen hotelbus terug dankzij Twitter

Hotel

De gesloten bus van Carlton President Hotel in Utrecht die maandag bij een overval op het hotel is gebruikt, is door Twitter teruggevonden. Maandag begin van de middag werd de bus in Leidsche Rijn gevonden naar aanleiding van berichten op Twitter.

Gestolen hotelbus terug dankzij Twitter

Dat laat Bart Blikman, general manager van het Utrechtse hotel weten. De schuttlebus werd in redelijk goede staat aangetroffen. ‘Alleen een deukje en wat krassen’, laat Blikman weten.

In de nacht van zondag op maandag drongen drie gewapende overvallers het hotel binnen. Ze bedreigden een medewerker en een aanwezige leverancier met een vuurwapen. De overvallers gingen er met de Mercedes Vito van het Carlton President Hotel vandaag.

Gm Blikman twitterde maandag een oproep om de bedrijfsbus weer terug te vinden. Maandagmiddag om 13.00 uur was de bus terecht. ‘Wel grappig dat met behulp van Twitter de bus is gevonden’, laat Blikman weten.

Misset Horeca deed recent onderzoek naar overvallen en andere vormen van criminaliteit in de horeca. Het onderzoeksrapport, voorzien van preventietips, is gratis te downloaden voor abonnees.

Reageer op dit artikel