nieuws

ibis Tilburg doneert bedden aan Kringloop Tilburg

Hotel

Kringloop Tilburg heeft deze week 41 bedden gedoneerd gekregen van hotel ibis Tilburg. Met deze donatie geeft ibis Tilburg invulling aan het eigen MVO-beleid, dat zich onder andere ten doel stelt om verspilling en afvalvorming tegen te gaan.

ibis Tilburg doneert bedden aan Kringloop Tilburg

De donatie van ibis gaat gepaard met een investering in nieuwe bedden voor de gasten van het hotel. Vanaf heden beschikken de kamers van ibis Tilburg over het allernieuwste Sweet Bed™ by ibis, dat op basis van wetenschappelijk onderzoek is ontwikkeld en optimaal comfort en slaapgenot belooft, zo laat ibis weten.

De investering in nieuwe bedden is een eerste stap die het hotel zet sinds de overname door de Heuvelpoort, eerder dit voorjaar. Fokke de Jong, General Manager van ibis Tilburg: ‘We zijn blij dat we met deze donatie onze hotelbedden een tweede leven kunnen geven. Vanwege de kwaliteitsverbeteringen die wij aan het doorvoeren zijn, was het voor ons hotel echter tijd voor vernieuwing en een meer eigentijdse uitstraling. De komende tijd zullen er meer aanpassingen en vernieuwingen volgen’, adus De Jong.

In maart van dit jaar werd bekend dat ibis Tilburg onderdeel is geworden van de Heuvelpoort, waaronder ook Mercure Hotel Tilburg Centrum valt. Ondanks de overname blijft ibis Tilburg voortbestaan binnen de bestaande formule.

Reageer op dit artikel