Lezers Misset Horeca met korting naar eTravel Congres

Lezers Misset Horeca met korting naar eTravel Congres

Het jaarlijkse eTravel congres wordt dit jaar op 12 juni gehouden in Amsterdam. Lezers van Misset Horeca krijgen korting om dit congres, waarbij wordt ingegaan om de laatste ontwikkelingen op het gebied van online travel, bij te wonen.

eTravel, het jaarlijks door Emerce georganiseerde event voor online travel Nederland, wordt dit jaar gehouden op 12 juni gin Pakhuis de Zwijger Amsterdam. Deze dag behandelt de nieuwste cases van succesvolle airlines, reisorganisaties en accommodaties in online marketing en e-commerce. Thema's zoals de altijd connected klant, peer2peer travel, communities, cross-channel commerce en de veranderende customer journey passeren de revue.

Een van de sprekers van eTravel is Wouter Blok van Google. Blok, die eerder werkte voor EasyToBook.com, gaat in op trends en hoe adverteerders hierop in kunnen spelen. Wouter blok is genomineerd geweest voor 'e-commerce manager of the year' en won de 'e-mail marketeer award' voor de customer journey campagne van EasyToBook.com.

Andere sprekers op eTravel 2014 zijn onder andere:

  • Alessio Tixi – GetYourGuide: Verdienen aan activiteiten op bestemming: de kansen en valkuilen
  • Niek van Leeuwen – Uber: mobile engagement: van 0 naar meer dan 100 wereldsteden in drie jaar tijd
  • Carlos Borges – TripRebel: Prijsperceptie: Challenging the status quo
  • Brechtje de Leij – Nu.nl: De impact van wearables zoals Google Glass op de reisbranche
  • Robbert Jan Meerpoel – D-reizen: Bundel je krachten, de wisselwerking tussen offline en online
  • Bas Lemmens – Roomlr: De uitdagingen van de online vakantiehuizen markt
  • Tessa aan de Stegge – Cherry Picker: "TRAVEL IN THE ERA I – TRAVEL TRENDS 2014"

Een toegangskaart voor eTravel bedraagt € 395,-. Lezers van Misset Horeca krijgen € 50 korting. Bij aankoop van een ticket op de site dient dat de volgende code te worden gebruikt: ETRA50MSIT