nieuws

Priceline start verhuur vakantiewoningen met Villas.com

Hotel

Booking.com krijgt er een broertje bij. Met Villas.com heeft eigenaar Priceline een verhuursite van vakantiewoningen gelanceerd. Priceline wil hiermee zowel de hotelmarkt als de vakantiewoningmarkt domineren.

Priceline start verhuur vakantiewoningen met Villas.com

De site Villas.com vermeldt bijna 150.000 woningen, villa’s, appartementen en huurwoningen. De site wordt gezien als concurrent van Airbnb.com en HomeAway.

Priceline zegt deze site te hebben gebouwd omdat er een groot verschil zit tussen het boeken van een kamer in een hotel en het plannen van een doe-het-zelf vakantie. Priceline heeft bij de bouw van Villas.com gebruik gemaakt van de technieken, filtersystemen, functionaliteiten en ervaringen met Booking.com.

Inmiddels staan ook tal van Nederlandse accommodaties op Villas.com. Alleen al in de regio Amsterdam worden meer dan vierhonderd slaapplekken aangeboden.

Reageer op dit artikel