nieuws

Run op Amsterdamse hotels

Hotel

Hotels in Amsterdam doen komend weekend goede zaken. Volgens boekingssite Hoteliers.com is er voor aanstaand weekend bijna geen hotelkamer meer te krijgen in onze hoofdstad. De grote vraag wordt volgens de boekingssite veroorzaakt door een lang vrij weekend in grote delen van Europa.

Run op Amsterdamse hotels

Het vrije weekend is het gevolg van de viering van 1 mei. Hierdoor zijn veel Europeanen vrij en kiezen ze voor een korte vakantie.

Volgens directeur Erik Baumann van Hoteliers.com profiteert Amsterdam flink komend weekend. ‘Wij hebben een aanbod van meer dan 300 hotels in de regio, waarvan er voor de komende dagen nog slechts twee hotelkamers beschikbaar zijn en dat tegen topprijzen, denk aan zo’n 1.200 euro voor een weekend. Zelfs tot in Den Helder zijn alle hotels overval’, aldus Baumann.

Naast een vrij weekend voor veel Europeanen schrijft Baumann de belangstelling voor Amsterdam verder toe aan de heropening van publiekstrekkers als het Rijksmuseum en het Stedelijk Museum, het mooie weer, de aantrekkende Europese economie en het effect van de internationale marketingcampagnes van IAmsterdam.

Reageer op dit artikel