nieuws

Breng uw stem uit voor de Hotel Personality Award

Hotel

Vier hotelgrootheden maken kans op de allereerste Misset Hotel Personality Award, en uw stem bepaalt mede wie hem wint. Genomineerd zijn: Chris Luken, Marcel van Aelst, Roberto Payer en Camille Oostwegel.

Breng uw stem uit voor de Hotel Personality Award

De Misset Hotel Personality Award is een nieuw initiatief van Misset Horeca. De uitreiking vindt plaats tijdens het Hotel Management Diner (HMD), dat dit jaar voor het eerst georganiseerd wordt.

Het diner is op 26 juni in Crowne Plaza Promenade Den Haag en staat in het teken van ontmoeten en kennis delen. Dagvoorzitter is Tom van ’t Hek, topsportcoach Joop Alberda komt spreken over het thema: ‘futureproof door partnerships’. Dat is ook het thema van de Dutch Hotel Award, die op dezelfde avond wordt uitgereikt aan één van de drie finalisten.

Indruk

De Hotel Personality Award is bedoeld voor een persoon die in positieve zin indruk maakt in de Nederlandse hotelbranche. Voor de eerste editie zijn vier ‘zwaargewichten’ uit de hotellerie genomineerd: Chris Luken, Marcel van Aelst, Roberto Payer en Camille Oostwegel.

Toekenning gebeurt onder meer op basis van publieksstemmen, en daar is uw stem voor nodig! Ook als u niet naar het HMD komt, kunt u uiteraard stemmen.

Stemmen op één van de vier genomineerden kan hier

Meer informatie en aanmelden Hotel Management Diner

Reageer op dit artikel