nieuws

GM Marriott Amsterdam naar India

Hotel

De general manager van het Marriott hotel in Amsterdam, Rex Nijhof, vertrekt naar India. Nijhof blijft werken voor Marriott; hij krijgt in Mumbai de leiding over het Renaissance Mumbai Convention Centre Hotel & Marriott Executive Apartments. Nijhof was sinds juli 2011 gm van het Amsterdam Marriott hotel.

GM Marriott Amsterdam naar India

Rex Nijhof werkt al vele jaren voor de hotelketen. Na zijn studie – middelbare hotelschool Heerlen – begon hij bij Marriott in Frankfurt als minibar supervisor. Zijn laatste functie voor zijn terugkomst naar Amsterdam in 2011 was die van general manager van het Istanbul Marriott Hotel Asia.

In de tussenliggende periode vervulde hij diverse functies voor Marriott maar werkte ook zes jaar buiten de hotellerie. Voor Marriott was hij actief in Turkije, waar hij gm was bij het Istanbul Marriott Hotel Asia, ook gaf hij leiding aan het Stuttgart Marriott Hotel Sindelfingen, aan het Courtyard by Marriott in de regio Braunschweig in Duitsland.

Eerder vervulde hij functies in het Marriott Hotel in Berlijn, in het Art’otel in Berlijn (city center west) en in Marriott in München.

Reageer op dit artikel