nieuws

Hotel Des Indes viert heropening Mauritshuis

Hotel

De wereldberoemde collectie van het Mauritshuis in Den Haag is vanaf vrijdag 27 juni weer zichtbaar voor het publiek. Om dit te vieren heeft Hotel Des Indes in samenwerking met het Mauritshuis een aantal exclusieve promoties samengesteld.

Hotel Des Indes viert heropening Mauritshuis

Het beroemdste werk uit de collectie van het Mauritshuis, ‘Meisje met de Parel’, is weer thuis na een succesvolle wereldtournee. Het museum aan de Hofvijver is de afgelopen twee jaar volledig gerenoveerd en uitgebreid. Hotel Des Indes viert de heropening van het Mauritshuis met feestelijke promoties.

‘Een samenwerking tussen de oorspronkelijke stadpaleizen is voor de hand liggend’, aldus Rem Bastiaens, Hotel Manager Hotel Des Indes. ‘We zijn bijna overburen en vervullen beide een prominente rol in de stad. We zijn blij dat het meisje weer veilig terug is in het Mauritshuis. Den Haag mag trots zijn op een museum van wereldniveau.’

Feestelijke promoties

Het hotel biedt gasten tot eind september een 3-gangen Mauritshuis High Tea, in- of exclusief entreetickets voor het museum. Ook is er een Mauritshuis arrangement: verblijf in het Haagse vijfsterren hotel, inclusief ontbijt, entreetickets en een herinnering.

Ook komt succesformule ‘DesIntroduce’ met speciale Mauritshuis-avonden: gasten kunnen op donderdagavonden na sluitingstijd van het museum de meesterwerken in alle rust bekijken met een multimediatour. Aansluitend wordt er een 3-gangen diner geserveerd in de Des Indes Lounge.

Bezoekers van het Mauritshuis kunnen op vertoon van hun entreeticket in de hele openingsperiode gebruik maken van de speciale Mauritshuis High Tea en het 3-gangen Des Indes Lounge menu voor een speciale prijs.

Reageer op dit artikel