nieuws

Hotelied.com: meer korting bij meer volgers op sociale media

Hotel

Een nieuwe, bijzondere boekingssites voor luxe hotels is gelanceerd. Hotelied.com is een site waarbij de hoogte van de korting op het boeken van een hotelkamer afhangt van het aantal volgers op sociale media van de boeker.

Hotelied.com: meer korting bij meer volgers op sociale media

Wie meer volgers heeft op Twitter, Facebook en LinkedIn krijgt bij Hotelied.com meer korting. Deelnemende hotel hopen op deze manier dat de gegeven korting wordt gecompenseerd met extra aandacht op sociale media.

Hotelied is momenteel alleen nog actief in de grote steden in de VS zoals New York, Los Angeles en Miami. De site richt zich op invloedrijke reizigers op sociale media. Kortingen op hotelkamers kunnen oplopen tot 25 procent, afhankelijk van het aantal volgers op sociale media.

Members van Hotelied moeten eerst een profiel opbouwen waarbij ze Twitter, LinkedIn en Facebook koppelen. Daarna wordt uitgerekend hoeveel korting te krijgen op hotelboekingen. Naast Twitter, LinkedIn en Facebook zal binnenkort ook Instagram volgens als indicator.

Reageer op dit artikel