nieuws

Hotels van Oranje zoekt gm

Hotel

Hotels van Oranje in Noordwijk breidt het managementteam uit en is op zoek naar een general manager. Deze functie was sinds 2009 verdwenen uit het hotel, maar algemeen directeur Jaap Liethof heeft het weer dusdanig druk dat hij graag de dagelijkse leiding aan iemand overdraagt.

Hotels van Oranje zoekt gm

‘De business trekt weer enorm aan’, zegt Liethof. ‘Boekingen lopen op, en we gaan waarschijnlijk voor het tweede jaar op rij een mooie omzetsprong maken. Ook merk ik dat ik het te druk heb om met de visie en mijn netwerk bezig te zijn. Daar wil ik graag meer tijd aan besteden.’

Vijf jaar geleden noopte teruglopende omzet en de crisis Hotels van Oranje tot het afslanken van het managementteam, nu wordt het weer op volle sterkte gebracht. Naast een general manager zoekt Liethof ook naar een salesdirecteur en een international salesmanager.

Gedreven team

Zelf wil Liethof zich samen met de eigenaren meer op de lange termijnvisie richten. ‘Ik zal deels uit de dagelijkse operatie stappen. Daarom zoeken we iemand met ervaring, van buitenaf, die het jonge en gedreven team hier motiveert en ondersteunt.’

Hij benadrukt dat deze uitbreiding los staat van de nieuwbouwplannen die Hotels van Oranje al enkele jaren heeft.

Reageer op dit artikel