nieuws

Meerdere kandidaten voor failliete Trivium Hotel

Hotel

Er zijn meerdere belangstellenden voor het failliete Trivium Hotel in Etten-Leur. Het hotel sloot begin deze maand haar deuren. Dat meldt curator Sjoerd Tilman uit Breda. ‘Maar de situatie is complex. Dit is geen doorsnee faillissement.

Meerdere kandidaten voor failliete Trivium Hotel

Het viersterrenhotel met 72 kamers ligt vlak naast de A58. Het totale Trivium omvat naast hotel ook een roc, sportcentrum, ijsbaan, zwembad en winkels. Het hotel zelf beschikt over brasserie, restaurant en terras.

‘Wat de zaak ingewikkeld maakt, is dat verschillende partijen betrokken zijn bij het faillissement, zegt curator Sjoerd Tilman. ‘Dat wil niet zeggen dat een oplossing op korte termijn niet mogelijk is.’

Begin juni sloot Trivium Hotel in Etten-Leur noodgedwongen haar deuren, tot groot verdriet van eigenaar Jan Fikke. Naar nu blijkt zijn er meerdere kandidaten die interesse hebben in het hotel. Dat meldt BN De Stem.

het hotel ging op slot omdat, mede door de economische crisis, het aantal zakelijke gasten was gehalveerd en deze halvering niet gecompenseerd kon worden met leisure gasten, zo zegt eigenaar Jan Fikke tegen BN De stem. ‘Het was niet langer verantwoord om met het hotel door te gaan.’

Reageer op dit artikel