nieuws

Woonbron: ‘Nooit aan ss Rotterdam moeten beginnen

Hotel

Woningcorporatie Woonbron had nooit aan de ss Rotterdam moeten beginnen. Dat zegt voormalig Woonbron-directeur Martien Kromwijk tijdens de parlementaire enquête over misstanden bij woningcorporaties.

Woonbron: ‘Nooit aan ss Rotterdam moeten beginnen

‘Achteraf hadden we er nooit aan moeten beginnen’, aldus Kromwijk, opgetekend door De Telegraaf. Woonbron was met het schip van plan om Rotterdam-Zuid een beter imago te geven en zou maximaal 6 miljoen euro uittrekken om er een fraai horecaschip van te maken. Uiteindelijk koste de verbouw van het cruiseschip bijna een kwart miljard euro.

De ss Rotterdam is inmiddels in handen van WestCord Hotels, de hotelorganisatie van Harry Westers. Westers kreeg eerder dit jaar de Personality Award tijdens het Misset Horeca Top 100 event. Westers kreeg deze prijs voor zijn loopbaan in de Nederlandse horeca.

Reageer op dit artikel