nieuws

Bas Hoogland verlaat Landal GreenParks

Hotel

Bas Hoogland verlaat Landal GreenParks per 1 januari 2015 na een periode van achttien jaar. De commercieel directeur gaat met zijn vrouw een (groeps)accommodatie exploiteren in het Limburgse Vijlen en daarnaast aan de slag als zelfstandig adviseur.

Bas Hoogland verlaat Landal GreenParks

‘Na ruim achttien jaar met ongelooflijk veel plezier voor Landal GreenParks te hebben gewerkt, heb ik besloten Landal per 1 januari 2015 te verlaten’, zo maakte Bas Hoogland vrijdag 18 juli op de website van de bungalowgigant melding van zijn vertrek.

Accommodatie

Hoogland en zijn vrouw gaan in Vijlen een Limburgs vakwerkhuis exploiteren als (groeps)accommodatie, en daar ook wonen.

Hij laat weten wel bij Landal betrokken te blijven voor ‘speciale projecten’.

Marketing en sales

‘Daarnaast ga ik na 1 januari mijn bijna dertig jaar marketing- en saleservaring in de leisuremarkt inzetten voor bedrijven die mijn passie en enthousiasme voor dit vak willen gebruiken’, aldus het bericht.

Twitter

Misset Horeca sprak recent uitgebreid met de commercieel directeur, die sinds 2009 twittert op persoonlijke titel en daarmee erg succesvol is.

In het interview dat hieronder te bekijken is, vertelt Hoogland uitgebreid over zijn succesfactoren.

Reageer op dit artikel