nieuws

Fletcher nieuwe eigenaar Mercure Hotel Den Bosch

Hotel

Fletcher Hotels is de nieuwe eigenaar van het aan de snelweg A2 gelegen Mercure Hotel ’s-Hertogenbosch Rosmalen. Vanaf 1 september is de nieuwe naam Fletcher Hotel Den Bosch. Daarmee komt het aantal hotels van de Nederlandse keten op 63.

Fletcher nieuwe eigenaar Mercure Hotel Den Bosch

De aankoop van het Mercure Hotel aan de snelweg A2 door Fletcher Hotels wordt gemeld door Hotel.blog.nl.

Uitbreiding

Vanaf 1 september gaat de vlakbij de Efteling en Beekse Bergen gehuisveste gelegenheid verder als Fletcher Hotel Den Bosch.

In het artikel wordt gemeld dat de nieuwe eigenaar denkt aan uitbreiding van het hotel, dat op dit moment beschikt over 82 kamers, 15 zalen, een restaurant en een bar. Daarin wordt ook gemeld dat alle medewerkers in dienst komen van de Nederlandse keten.

Apeldoorn

Voor Fletcher is de nieuwste aanwinst het 63e hotel. Vorige maand kocht de Nederlandse onderneming Hampshire Hotel Apeldoorn.

Chris Luken

De hotelketen komt uit de koker van Chris Luken, die in 2010 terugtrad als CEO. In april 2013 won hij de Misset Horeca Personality Award.

Horeca Top 100

Fletcher Hotels staat op plek 12 in de Misset Horeca Top 100 van grootste bedrijven en merken met een omzet van €105 miljoen over 2013.

Reageer op dit artikel