nieuws

Joost Ligthart directeur Van den Tweel Groep

Hotel

De Van den Tweel Groep heeft Joost Ligthart aangesteld als directeur horeca. In deze functie is de voormalig general manager van onder andere Hof van Saksen verantwoordelijk voor de hotels Golden Tulip Heerlickheijd van Ermelo en Golden Tulip Ampt van Nijkerk.

Joost Ligthart directeur Van den Tweel Groep

De aanstelling van Joost Ligthart als directeur horeca bij de Van den Tweel Groep wordt gemeld door Eventbranche.

Hof van Saksen

Ligthart heeft een rijk verleden in de horeca. Hij was onder andere actief als general manager van Hof van Saksen en vertrok daarna naar Full House Hospitality Management, waar hij de leiding had over zes Golden Tulip-hotels.

Golden Tulip

In zijn nieuwe functie gaat hij opnieuw aan de slag met Golden Tulip-hotels. Aan Eventbranche laat Ligthart weten dat de kamers van beide hotels worden vernieuwd en dat hij zich opmaakt voor de komst van drie voetbalclubs: Feyenoord, Real Sociedad en Levante.

Reageer op dit artikel