nieuws

Nieuwe hotel voor Utrecht

Hotel

In Utrecht is een nieuw hotel geopend. Hotel Mother Goose aan de Ganzenmarkt telt 23 kamers. Het hotel is gevestigd in de Ubica-panden, een voormalig krakersbolwerk met maar liefst 21 jaar kraakhistorie. Binnenkort opent in het hotel grand-café Hoppe Utrecht.

Nieuwe hotel voor Utrecht

De nieuwe eigenaren hebben grote verwachtingen van het Mother Goose-hotel, ‘onder meer vanwege het prachtige uitzicht vanuit de suite op de Dom,’ aldus mede-eigenaar Dick Hoek. Het hotel heeft 23 kamers waarvan de prijs momenteel varieert van 95 tot 160 euro. Hoek is samen met Willem Klaassen pandeigenaar.

De exploitatie van het hotel is in handen van de Utrechtse horecaondernemers Paul Westra en Hans Pieters. Zij runnen in de stad al het Court Hotel, restaurant & brasserie De Rechtbank, Broers Stadcafé en Restaurant Zussen.

De dagelijkse leiding van het hotel is in handen van Marleen Sala.

Reageer op dit artikel