nieuws

Nieuwe leiding voor Golfhotel Purmerend

Hotel

Het Hampshire GolfHotel Waterland en BurgGolf Purmerend staan sinds 1 juli onder leiding van Mike Bosman. hij stuurt het viersterrenhotel aan met honderd kamers en tevens de 45 holesgolfbaan.

Nieuwe leiding voor Golfhotel Purmerend

Het hotel in Noord-Hollandse Purmerend beschikt naast haar 45 holesgolfbaan over honderd onlangs gerenoveerde hotelkamers. Het Golfhotel beschikt over drie horeca gelegenheden. Magnolia’s – brasserie en terras met uitzicht op de golfbaan – Kingfisher met open keuken waar het ontbijt wordt geserveerd en Downstairs – een ruimte beneden in de centrale hal met eigen terras en BBQ mogelijkheid.
Mike Bosman
Mike Bosman staat als general manager sinds 1 juli aan het hoofd van het hotel-resort. Met het aanstellen van Bosman verwacht Nederlands grootste keten van golfaccommodaties van de Purmerend-lokatie een nog gestroomlijnder golf- en leisure bedrijf te maken. ‘Onze gastvrijheid, kwaliteit en hotelservices verbinden met golf is waar het hier om draait. Met onze unieke en zeer betaalbare combinatie van golf, hotel en F&B zijn we in Nederland toonaangevend’, aldus Mike Bosman.

Mike Bosman (41) was in zijn 20-jarige loopbaan onder meer als manager werkzaam in een boutique-hotel in Saint Tropez. In Engeland deed hij vervolgens ervaring op als Food & Beverage Director bij ‘The Belfry’, wereldberoemd door de 4 ‘Ryder Cups’ die daar zijn verspeeld. Meer recentelijk was hij operationeel verantwoordelijk voor ‘Vale do Lobo’, één van Europa’s meest toonaangevende golf- en vakantieresorts in de Algarve. Tenslotte was er een korte uitstap als nummer 2 op de ‘Oasis of the Seas’. Dit cruiseschip, varend vanuit Miami, is met haar 9.000 mensen aan boord tevens het grootste hotel wereldwijd.

Reageer op dit artikel