nieuws

Overijsselse hotels bieden Kever Cabrio-toer aan

Hotel

Negen hotels en een camping uit Overijssel zijn op 1 juli gestart met het aanbieden van een toer in een klassieke Kever Cabrio. Daarmee hopen ze dit zomerseizoen extra gasten te trekken.

Overijsselse hotels bieden Kever Cabrio-toer aan

‘Onze klassieke Kever Cabrio’s staan dit seizoen bij verschillende hotels als leuk uitstapje voor gasten’, vertelt initiatiefnemer Jan Hein Droste van Kever Cabrio Rally. Door een Kever Toer app te down loaden kunnen gasten de provincie Overijssel ontdekken. ‘Met de wind in het haar en een glimlach op het gezicht!’, aldus Droste. Tijdens de toer krijgen de gasten uitleg over wat ze onderweg tegen komen en op welke bijzondere plekken ze eventueel kunnen stoppen.

Hotels

De deelnemende hotels in Overijssel zijn: Landgoedhotel ’t Lansink, Landgoedhotel de Wilmersberg, Hotel de Broeierd, Hotel Marktzicht, Hotel de Schout, Aparthotel Delden, Erve Bruggert, Erve Hulsbeek, Droste’s Lodges en Camping de Molenhof.

Ontdek jouw Overijssel

Op 1 juli vond de aftrap plaats van deze samenwerking tussen hotels en Kever Cabrio Rally onder het motto ‘Ontdek jouw Overijssel’. Verschillende belangstellenden reden in klassieke kevers van Camping De Molenhof naar Landgoed Kamps via Proeflokaal Twente naar Tuindorphotel ’t Lansink.

Reageer op dit artikel