nieuws

Plannen voor hotel bij voetbalstadion Den Haag

Hotel

Er komt mogelijk een hotel bij het Kyocera-stadion in Den Haag. De gemeente wil van het gebied rondom de thuishaven van de plaatselijke betaald voetbalvereniging een uitgaanscentrum maken en stelt 25.000 vierkante meter beschikbaar voor ondernemers en projectontwikkelaars.

Plannen voor hotel bij voetbalstadion Den Haag

Het gebied rondom het Haagse Kyocera-stadion moet een uitgaanscentrum worden, aldus Omroep West op basis van een publicatie in de Telegraaf.

Uitgaanscentrum

In de buurt van het stadion moeten onder andere een hotel en een bioscoop worden gerealiseerd. Volgens de Telegraaf komen de plannen uit een brochure over het project Werelds Den Haag.

Het gebied rondom het stadion vormt de entree van de stad en om die aantrekkelijker te maken, moet een uitgaanscentrum worden gerealiseerd.

Ondernemers en projectontwikkelaars

De gemeente stelt 25.000 vierkante meter beschikbaar voor ondernemers en projectontwikkelaars, aldus het artikel. Zij worden opgeroepen zich met hun plannen te melden.

Omroep West schrijft verder dat ook de overzijde van de snelweg A12 in de toekomst ‘levendiger moet worden met woningen, kantoren en winkels’. Onduidelijk is nog wanneer die plannen worden uitgewerkt.

Reageer op dit artikel