nieuws

Relais & Châteaux lanceert nieuwe tabletapp

Hotel

Relais & Châteaux lanceerde anderhalf jaar terug haar eerste iPad-app, nu is het tijd voor een volledig vernieuwde versie. De succesvolle app is al 70.000 keer gedownload en biedt gasten met 18.000 foto’s en 500 video’s enorm veel inspiratie.

Relais & Châteaux lanceert nieuwe tabletapp

Philippe Gombert, directeur van Relais & Châteaux, zegt: ‘Bij een nieuwe generatie mobiele applicaties hoort een nieuwe generatie klanten. We willen onze jonge toekomstige klanten inspireren en ervan overtuigen dat ze in de hotels en restaurants van Relais & Châteaux een authentieke en unieke ervaring kunnen beleven.’

De nieuwe app is ondertussen al 70.000 keer gedownload en werd door Travel d’Or bovendien als beste tabletapplicatie van 2014 bekroond. Er werden op deze nieuwe versie extra functies toegevoegd.

Fotomuur

‘Voor de liefhebbers van rondritten ver weg van de klassieke paden en omgevingen biedt de applicatie nu ook onze 62 Routes Du Bonheur wereldwijd. Ook is een eindeloos lange fotomuur ter inspiratie toegevoegd, met alle 18.000 foto’s van de hotels en hun omgeving.

De functies van de nieuwe applicatie worden voortdurend bijgewerkt en bieden toegang tot sociale netwerken en de scores en beoordelingen van Tripadvisor op de pagina’s van de Relais & Châteaux-adressen.

Reageer op dit artikel