nieuws

RTL Late Night verder in hotel NH Schiller

Hotel

Hotel NH Schiller op het Rembrandtplein in Amsterdam is in het nieuwe seizoen de locatie voor het populaire tv-programma RTL Late Night. In juni meldde RTL dat de door Humberto Tan gepresenteerde talkshow na één seizoen afscheid nam van het eveneens in de hoofdstad gevestigde American Hotel.

RTL Late Night verder in hotel NH Schiller

Vanaf maandag 25 augustus wordt RTL Late Night iedere werkdag uitgezonden vanuit hotel NH Schiller op het Rembrandtplein in Amsterdam. ‘Onze hoofdstad blijft hiermee een belangrijk ingrediënt van het programma’, zo laat de omroep weten.

American Hotel

In juni meldde RTL dat het na één seizoen afscheid nam van het American Hotel. Het café waar de talkshow plaatsvond, was te klein geworden, zo luidde de verklaring.

De omroep liet destijds ook al weten dat de kans groot was dat het programma in Amsterdam zou blijven.

Omdat RTL Late Night vrij toegankelijk is, kwamen veel mensen een kijkje nemen bij het programma en werd het al snel vol, aldus RTL.

Maarten Markus

Maarten Markus, managing director van NH Hotel Group Benelux, Engeland, Frankrijk, Afrika en de Verenigde Staten, laat in een reactie weten ‘enthousiast te zijn over het voortzetten van het succesvolle programma in NH Schiller’.

Rijksmonument

Het gebouw waarin NH Schiller is gehuisvest, heeft sinds 2001 de status van Rijksmonument.

Het hotel staat bekend als artistiek trefpunt, waar vele kunstenaars hun voetsporen hebben achtergelaten.

Reageer op dit artikel