nieuws

Sous-chef Amstel naar hotel Beaumont

Hotel

Executive sous-chef Frank van Thiel het Amstel Hotel verruilt Amsterdam voor Maastricht en gaat per 1 oktober aan de slag als executive chef van hotel Beaumont.

Sous-chef Amstel naar hotel Beaumont

Van Thiel (30) werkte vóór La Rive, waarvoor hij als executive sous-chef verantwoordelijk is, bij Cordial en De Librije. Bij Beaumont volgt hij per 1 oktober Audrey Eussen op, die na bijna 13 jaar bij Beaumont werkzaam te zijn geweest een nieuwe uitdaging aangaat in Brussel.

Van Thiel krijgt in Maastricht de verantwoordelijkheid over alle f&b van het ruim honderd jaar oude familiehotel, maar legt de focus op restaurant Harry’s.

‘Na 12 jaar gewerkt te hebben bij diverse gerenommeerde bedrijven, in meerdere verantwoordelijke functies, is het nu tijd voor een volgende stap’, zegt Van Thiel. ‘De laatste zesenhalf jaar heb ik met veel plezier gewerkt in het Amstel Hotel Amsterdam. Ik heb me daar onder de vleugels van Roger Rassin kunnen ontwikkelen als chef en ben er nu klaar voor om dit als eindverantwoordelijke te gaan doen in een nieuwe uitdagende omgeving.’

Hotel Beaumont is gevestigd in een monumentaal pand in stadsdeel Wyck. Het 126 kamers tellende hotel wordt sinds 1912 door de familie Beaumont gerund op deze locatie. Harry’s een internationale brasserie die zeven dagen in de week geopend is voor lunch en diner en op zondag voor brunch.

Reageer op dit artikel