nieuws

Fletcher biedt gasten fluisterstil vervoer

Hotel

Gasten van Fletcher kunnen tijdens hun verblijf naast fietsen en e-bikes, binnenkort ook gebruik maken van Qugo’s. Deze fluisterstille, elektrische voertuigen beschikken over een elektromotor en passen volgens beide partijen goed bij de natuurlijke omgeving waarin Fletcher Hotels zich bevinden.

Fletcher biedt gasten fluisterstil vervoer

De opvallende Qugo is uitgerust met een elektromotor als aandrijving en een Lithium batterij in het frame als energiebron. Hiermee haalt de Qugo een snelheid van 25 kilometer per uur en een afstand van 30 kilometer op een volle batterij.

Ideaal vervoermiddel

Mede-oprichter Jan Willem Schoenmakers van de Qugo is blij met de samenwerking met Fletcher Hotels. ‘Fletcher heeft 63 hotels op de mooiste plekjes van Nederland, die vragen om bezocht te worden. De Qugo is hiervoor het ideale vervoermiddel. Simpel te bedienen, stil en met een behoorlijke en toch relaxte snelheid.’

Huizen

Inmiddels rijden de eerste Qugo’s al rond bij Fletcher Hotel Nautisch Kwartier in Huizen. In de loop van 2014 zullen meer Fletcher Hotels worden uitgerust met Qugo’s.

Reageer op dit artikel