nieuws

Fletcher denkt aan overname Trivium Hotel & Spa

Hotel

Fletcher Hotels heeft interesse om het failliete Trivium Hotel in Etten-Leur over te nemen. Er zou sprake zijn van serieuze belangstelling vanuit de keten van Chris Luken.

Fletcher denkt aan overname Trivium Hotel & Spa

Luken bevestigt in BN/De Stem de interesse voor het hotel, maar houdt een slag om de arm. ‘Wij zijn afhankelijk van de rechter-commissaris. Die is verantwoordelijk voor de afwikkeling van het faillissement’, aldus Luken in de regionale krant.

Omdat er meerdere partijen betrokken zijn bij Trivium Hotel & Spa is er volgens curator Sjoerd Tilman sprake van een vrij ingewikkelde zaak. Naast Fletcher Hotels is er volgens de curator nog een aantal partijen geïnteresseerd.

Trivium Hotel & Spa sloot onlangs deuren. Reden was dat het niet langer verantwoordelijk was langer open te blijven. De oorzaak van de sluiting zou liggen in het feit dat het aantal zakelijke gasten als gevolg van de economische crisis flink was afgenomen.

Reageer op dit artikel