nieuws

Ibis zet blogster in rond opening Ibis Rotterdam City Centre

Hotel

Lifestyle-blogger Josie Boog is twee weken voor de opening van Ibis Rotterdam City Centre in het hotel getrokken om te bloggen over het nieuwe logiesbedrijf. Boog is door Ibis ingehuurd en schrijft vanuit haar kamer op de vijfde verdieping over het hotel, over Rotterdam en andere zaken die haar bezighouden.

Ibis zet blogster in rond opening Ibis Rotterdam City Centre

Ibis Rotterdam City Centre is een 139 kamers tellend hotel aan de Wijnhaven in Rotterdam. Het hotel staat onder leiding van manager Martijn van der Graaf en opent in augustus. Het is een trendy en modern hotel voorzien van de nieuwste generatie Ibis-kamers. Het hotel beschikt onder andere over gratis wifi.

Die gratis wifi komt blogster Josie Boog goed van pas. Boog schrijft op haar blog www.maryjosie.com over haar gebeurtenissen in het nog gastenloze hotel. Voor Ibis betekenen de blogpostings niet alleen aandacht voor het nieuwe hotel, maar levert het ook waardevolle informatie op over zaken die voor de opening nog geregeld moeten worden.

Op de blog van Josie Boog staan tot dusver vier updates over Ibis Rotterdam City Centre. Verder zet ze sociale media en andere contentkanalen in om haar verblijf in het hotel onder de aandacht te brengen. Zo verscheen deze week een video op YouTube over haar verblijf in het hotel.

Reageer op dit artikel