nieuws

Nieuwe manager voor hotels Heerlen

Hotel

Etienne Beentjes is de nieuwe general manager van hotel Tulip Inn Heerlen City Centre. Beentjes heeft tevens de leiding over het zusterhotel Amrâth Grand Hotel Heerlen. Beentjes volgt Nanning Brienen op. Het is bij Golden Tulip niet bekend waar Brienen naar toe is gegaan.

Nieuwe manager voor hotels Heerlen

De van oorsprong uit Limburg afkomstige Beentjes is vorige maand gestart in zijn nieuwe functie. Etienne Beentjes kreeg de hotellerie met de paplepel ingegoten; zijn vader was general manager van het toenmalige Tulip Inn Beekbergen.

Beentjes ging naar de Middelbare Hotelschool in Apeldoorn en de Hoge Hotelschool in Den Haag. Tijdens deze studies liep hij onder andere twee stages in Londen. Na het succesvol afronden van zijn studie was hij onder andere werkzaam bij Mise en Place in Utrecht en daarna bij het toenmalige Golden Tulip Bel Air Hotel in Den Haag. Vervolgens kocht Beentjes een hotel in de Belgische Ardennen. Na hier 9 jaar met plezier te hebben gewerkt besloot hij hiermee te stoppen. Na een periode van heroriënteren is de overstap naar het Tulip Inn Heerlen City Centre en het Amrâth Grand Hotel Heerlen de volgende stap in zijn carrière.

Tulip Inn Heerlen City Centre bevindt zich in het hartje van Heerlen. Dit Art Deco hotel beschikt over 56 kamers en is in 2010 volledig gerenoveerd. Amrâth Hotels heeft voor dit hotel een franchisecontract met Golden Tulip.

Reageer op dit artikel