nieuws

Wildeboer in raad van bestuur Logis Hotels

Hotel

Wim Wildeboer, voorzitter van Logis Holland, treedt toe tot de raad van bestuur van de Fédération Internationale des Logis (FIL), de grootste onafhankelijke hotel-restaurantketen in Europa. Hiermee zal er voor het eerst in de historie een niet-Fransman plaatsnemen in de raad van bestuur van de FIL.

Wildeboer in raad van bestuur Logis Hotels

De voornaamste taak van de raad is de belangenbehartiging van de ruim 2600 aangesloten hoteleigenaren in Europa, om daarmee internationalisering van de keten te waarborgen. Daarnaast heeft de raad een adviesfunctie richting de FIL.

Vertrouwen

Wildeboer zegt blij te zijn met het vertrouwen en ‘er alles aan te doen om de belangen van de leden zo goed mogelijk te behartigen’.  Wim Wildeboer, die ook eigenaar is van Logis Hotel Wildthout in Ommen, is benoemd voor een periode van drie jaar. Tijdens deze periode zal hij aanblijven als voorzitter van Logis Holland.

Reageer op dit artikel