nieuws

Wings Rotterdam onder leiding van Berry Gerretsen

Hotel

Berry Gerretsen is aangesteld als directeur van Wings op Rotterdam Airport. Wings opent in maart volgend jaar haar deuren en herbergt diverse faciliteiten waaronder een viersterrenhotel, vergaderruimtes en diverse restaurants en bars. Wings is straks 24 uur per dag in bedrijf.

Wings Rotterdam onder leiding van Berry Gerretsen

Berry Gerretsen (42), afkomstig uit Delft, is de afgelopen vier jaar directeur geweest van het Kruisherenhotel in Maastricht. Daarvoor heeft hij ruim 13 jaar als general manager gewerkt bij diverse Van der Valk hotels in Nederland.

Gerretsen heeft zijn functie bij het Kruisherenhotel Maastricht in april van dit jaar overgedragen aan Bastiaan Klomp. Sinds die tijd is Gerretsen actief voor Wings.

Wings

Wings is een nieuw concept dat wordt gekenmerkt door de variëteit aan faciliteiten, waar men 24 uur per dag gebruik van kan maken. De ligging zorgt niet alleen voor een goede bereikbaarheid vanaf de A13 en A4, maar tevens kunnen internationale klanten vanwege de aanvliegroutes ‘uitstappen voor de deur’.

Wings combineert een viersterrenhotel met een grote diversiteit aan vergaderruimtes, een grote banquetzaal en ruime inpandige parkeermogelijkheden. Wings heeft naast hotelkamers ook restaurants, bars, fitness, boardrooms en (short stay) kantoren.

Reageer op dit artikel