nieuws

Accor introduceert Suite Novotel

Hotel

In de Passage in Den Haag opent op 1 oktober 2014 Suite Novotel haar deuren. Het hotel bestaat alleen uit suites en richt zich op gasten die langer van huis zijn. De suites zijn geschikt als slaapruimte, woonkamer én ontvangstruimte. Met de komst van dit concept lijkt Nederland nu ook te vallen voor long stay.

Accor introduceert Suite Novotel

‘Doordat werk en privé meer dan ooit met elkaar zijn verweven, veranderen de behoeftes van onze gasten. Suite Novotel komt tegemoet aan die huidige wensen. Terwijl onze gasten wat langer weg van huis zijn, kunnen ze zo een geheel eigen omgeving creëren’, aldus Caro van Eekelen, COO Accor Hotels Benelux.

Internationaal bewezen

Suite Novotel is sinds de oprichting in 2010 uitgegroeid tot 30 vestigingen verspreid over 9 landen. Met de lancering van Suite Novotel Den Haag City Centre is Accor de eerste die Den Haag laat kennismaken met een zogeheten ‘long stay’-concept. Den Haag trekt jaarlijks zeer veel nationale en internationale bezoekers. Hun verblijf is vaak te kort voor de huur van een appartement, maar te lang voor een verblijf in een regulier hotel.

De klok rond

Suite Novotel biedt veel van haar services 24 uur per dag aan, zoals de verkrijgbaarheid van verse tussendoortjes en maaltijden. Caro van Eekelen: ‘Op alle fronten willen we onze gasten een thuisgevoel geven. Met faciliteiten, maar zeker ook met de aanwezigheid van open en warme medewerkers.’

Reageer op dit artikel