nieuws

Burgemeester Aboutaleb opent vernieuwd Bilderberg Parkhotel

Hotel

Het gerenoveerde Bilderberg Parkhotel in Rotterdam is op 23 september officieel heropend door burgemeester Aboutaleb. Hij legde met gm Erik de Wit en kunstenaar Willem Oorebeek de laatste hand aan een groot kunstwerk op de gevel.

Burgemeester Aboutaleb opent vernieuwd Bilderberg Parkhotel

Het Parkhotel heeft de voorbije maanden een grondige metamorfose ondergaan. Nagenoeg de gehele begane grond is aangepakt. Daarbij is ook het restaurant verbouwd tot The Park – inspired by Erik van Loo.

De chef-kok van Parkheuvel drukt stevig zijn signatuur op de menukaart, waar de smaken en enkele signaturedishes van zijn tweesterrenrestaurant terug te vinden zijn. Ook zette hij met Richard de Vries een chef neer die al sinds De Zwethheul bij hem werkt. Het restaurant is nog geen drie maanden open, maar won recent wel al de Rotterdamse Gouden Pollepel trofee van het Algemeen Dagblad.

Twee kunstwerken

De officiële opening van Parkhotel bestond uit de voltooiing van twee kunstwerken. Allereerst legden burgemeester Aboutaleb, gm Erik de Wit en kunstenaar Willem Oorebeek met het indraaien van de laatste stip de laatste hand aan een enorm kunstwerk op de buitengevel. Daarna zette nachtburgemeester Jules Deelder een handtekening bij een gedicht van hem dat in een van de nieuwe vergaderzalen op de muur staat.

Reageer op dit artikel