nieuws

Fletcher neemt definitief Trivium Hotel over

Hotel

Fletcher Hotels heeft het failliete Trivium Hotel in Etten-Leur overgenomen. Richard de Jong van Hotel-Restaurant Stadspark in Bergen op Zoom, ook onderdeel van Fletcher, is aangesteld als hotelmanager.

Fletcher neemt definitief Trivium Hotel over

Het Trivium Hotel sloot afgelopen zomer de deuren omdat het niet langer verantwoordelijk was open te blijven. Fletcher meldde zich daarop als overnamekandidaat. BN/DeStem laat weten dat Fletcher het hotel heeft overgenomen.

Hotelmanager De Jong moet in korte termijn het hotel aan de gang krijgen. Afgelopen week zijn kassa’s en computers aangesloten op het Fletcher-systeem en komende weken worden er sollicitatiegesprekken gevoerd.

Fletcher is volgens de regionale krant in Brabant op zoek naar vijftig medewerkers. ‘Twintig van de vijftig medewerkers krijgen een flexibel contract, de overige dertig krijgen juist meer vaste uren’, zo laat De Jong weten in BN/DeStem,

De doelstelling is dat rond de maandwisseling het hotel weer operationeel is.

Reageer op dit artikel