nieuws

HotelSpecials.nl: ‘Berlijn favoriete stedentrip herfst

Hotel

Berlijn is de nummer 1 herfstbestemming dit jaar. Dat meldt HotelSpecials.nl op basis van eigen onderzoek. Vorig jaar stond de Duitse hoofdstad nog op plaats 6,

HotelSpecials.nl: ‘Berlijn favoriete stedentrip herfst

Deze herfst boeken Nederlanders massaal een stedentrip naar de Duitse stad Berlijn blijkt uit onderzoek van HotelSpecials. Dat de stad zo in trek is dit jaar, komt waarschijnlijk door de goede prijs-kwaliteitverhouding.

Opvallend is dat ook Parijs deze herfst vaker wordt geboekt. Vorig jaar stond deze bestemming niet in de top 10 terwijl de Franse stad nu op de 6e plek eindigt. Andere topbestemmingen deze herfst zijn Antwerpen, Maastricht en Den Haag.

Ook bij de Belgen zijn Duitse bestemmingen meer in trek deze herfst. Düsseldorf kwam vorig jaar niet in de top 10 voor maar dit jaar staat deze bestemming op nummer 2. Andere nieuwkomers in het rijtje zijn Rotterdam, Maastricht en Eindhoven.

Reageer op dit artikel