nieuws

LookingforBooking genomineerd voor Deloitte Technology Fast50

Hotel

LookingforBooking is genomineerd voor de Technology Fast50 Award 2014. De nominatie betekent dat de hotelprijzen vergelijkingssite tot de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in de Benelux van de afgelopen vijf jaar behoort.

LookingforBooking genomineerd voor Deloitte Technology Fast50

‘We zijn vereerd met de nominatie voor de Deloitte Technology Fast50‘, zegt Gerlof Bos van LookingforBooking. ‘Het is een erkenning voor onze activiteiten de laatste jaren. Het laat zien dat we op de juiste weg zitten’.

De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in de Benelux en wordt dit jaar voor de vijftiende keer gehouden. De selectie vindt plaats op basis van de procentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar, grotendeels gegenereerd uit een technologie verwant product of dienst. Op donderdag 31 oktober wordt de ranking bekendgemaakt.

Reageer op dit artikel